YAZARLIĞA İLK ADIM

YAZARLIĞA İLK ADIM

Okulumuz 4-B sınıfı öğrencileri İsmail Rahman KAYA, Sare OSKAY ve Eflin BEDİR’in kaleminden çıkan ortak kitapları “AY’A YOLCULUK” ile yazarlık yolunda ilk adımlarını atmış oldular.

4-B Sınıf öğretmeni Gülşen TAN, Yazma kabiliyeti olan öğrencileri keşfetmenin, yönlendirmenin, cesaretlendirmenin önemli olduğunu belirtti.

Sınıf Öğretmeni Gülşen TAN yazarlık yolunda ilk adımlarını atan öğrencilerinin kelime kullanma becerilerini geliştirdiğini, kendilerine özgü hayal ve düşüncelerini yazıya dökmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Okul Müdürü Mustafa YILDIRIM kitap okumanın ve kitap yazmanın öğrencilerimize okuma yazma becerilerini, kelimeleri, dili etkili kullanma gibi birçok beceriyi öğrencilerimize kazandırdığını ifade etti. Türkçeyi doğru ve etkili kullanmanın öneminden bahseden okul Müdürü Mustafa YILDIRIM öğrencilerimizin kitap yazması hem okul yöneticilerini hem öğretmenlerini hem de ailelerini çok mutlu ettiğini belirtti. Başarılar diledi.

Okul Müdürü Mustafa YILDIRIM Öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek ödüllendirdi.

 

18.05.2023 315

18-05-202318-05-202318-05-2023

İLETİŞİM

Adres:
Karşıyaka Tüpraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Binası BARBAROS MAH. EYÜP SULTAN CAD. KARŞIYAKA BAŞİSKELE / KOCAELİ İLE 8 KMİLÇE MERKEZİNDE


Telefon
(262) 343 3393


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın