ÇOCUK TRAFİK PARKI GEZİLERİ

ÇOCUK TRAFİK PARKI GEZİLERİ

Okulumuz öğretmenlerinden Sabahat ve Fikret Nabi öğretmenler ilçemizde bulunan çocuk trafik eğitim parkına trafik eğitimi konulu gezi düzenlediler. Geziden kareler ve öğrenci görüşlerini inceleyebilrisiniz. Not: Geziyle ilgili neredeyse tüm öğrencilerden notlar geldi. Bunların tamamını yazmamız mümkün olmadığından çok az sayıda rastgele seçtiklerimizi yayınlıyoruz.

Sınıfça trafik parkı gezisine gittik. Çok heyecanlıydım. Orada bizi bir odaya aldılar ve sonra dışarıya çıktık. Dışarıda yaya geçidini ve üstgeçidi kullanmayı öğrendik. Daha sonra akülü arabalar gördüm. Arabalara binmeden önce görevli bizlere bir şeyler sordu. Dokuzar dokuzar arabalara bindik. Çok mutlu oldum. Sürmek çok eğlenceliydi. Garaja park ettim. Eve giderken havanın çok sıcak olduğunu ve yorulduğumu anladım. ŞOK'dan soğuk bir şey alıp içtim (Ahmet Emre).

Okula gelirken çok heyecanlıydım. Öğretmenimiz geldi ve sıraya girdik. Yürüyerek gittik ve kısa sürede ulaştık. Orada çok büyük arabalar vardı. Önce kısa bir çizgifilm izledik. Görevli bizlere sorular sordu. Sonra o büyük arabalara bindik. Onlarla trafik kurallarını öğrendik. Örneğin kavşak işareti, altgeçit, üstgeçit, yaya ışıklarının işlevi gibi kurallar. Kırmızı ışık: DUR, Sarı ışık: HAZIRLAN, Yeşil IŞIK: GEÇ (Ali Sefa).

Okulun bahçesinde üçerli sıraya girdik. Beni en arkaya koydular. Önümüzde Veysel'in annesi Ayşe Teyze ve Ahmet'in annesi Öznur Teyze bizi yönlendirdiler. Trafik parkında görevli bize özel bir yer hazırlamıştı. Orada bize bazı sorular sordu. Eğer bilemeseydik arabalara bindirmeyecekti. Ama biz hepsini bildik (Musa Kayra).

Bugün çok güzeldi. Görevli abiler bize eğitim veriler. Küçük ve büyük arabalara bindik. Kırmızı ışıkta durduk. Sonra parka geçtik. Arkadaşlarımla yuvarlak salıncağa bindik. Hem eğlendim hem öğrendim (Erva).

Çok güzel günlerimden biriydi. Arabalar sürdük ve çok eğlendik. Hava çok güzel olmasa bile çok güzeldi (Zümra).

Trafik parkında çok eğlendim. Ömer'in neden geç geldiğini düşünüyorum (Ali Hamza).

26.05.2022 611

26-05-202226-05-202226-05-202226-05-202226-05-202226-05-202226-05-202226-05-2022

İLETİŞİM

Adres:
Karşıyaka Tüpraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Binası BARBAROS MAH. EYÜP SULTAN CAD. KARŞIYAKA BAŞİSKELE / KOCAELİ İLE 8 KMİLÇE MERKEZİNDE


Telefon
(262) 343 3393


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın